De spannende vervolgrondes van De Nationale Voorleeswedstrijd in Zuid-Holland gaan van start. De Zuid-Hollandse bibliotheken houden één van de kwartfinales van De Nationale Voorleeswedstrijd voor alle schoolkampioenen uit groep 7 en 8 van de basisschool op woensdag 13 maart in Theater Ludens.
De vervolgronde (kwartfinale) begint om 14.00 uur en rond 16.30 uur is de winnaar bekend.

Vanuit Leidschendam-Voorburg doet Robyn Keijzer (foto) van de St. Maartensschool mee aan de kwartfinale. Zij won woensdagmiddag 13 februari de lokale voorronde van de voorleeswedstrijd voor basisschoolleerlingen uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.

De winnaars van de kwartfinale mogen zich ‘regionaal voorleeskampioen’ noemen en zij gaan door naar de provinciale, halve, finale. Deze provinciale finale wordt op woensdag 3 april gehouden in de bibliotheek in Rotterdam. De winnaar van de provinciale finale van Zuid-Holland vertegenwoordigt onze provincie tijdens de zinderende landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd op 22 mei in de Schouwburg Amstelveen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter