In de zomervakantie is in Theater Ludens in Voorburg de Summerschool van Trias te vinden met onder meer een tweedaagse musicalworkshop. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar leren de Musical ‘De Kleine Zeemeermin’ in twee dagen opvoeren. De kinderen leren danspasjes, werken aan scènes en leren liedjes. De musical, gebaseerd op de Disneyfilm, gaat over Ariël de kleine zeemeermin die droomt van een leven boven water. Op een dag ziet ze een schip dat door een storm op zee in moeilijkheden komt. Prins Eric valt in het water en Ariël weet hem nog net op tijd te redden. Ze wordt verliefd en wilt koste wat het kost op het land leven. Hiervoor zal ze eerst een grote opoffering moeten doen. De Jeugdtheaterschool wordt gehouden op donderdag 25 en vrijdag 26 juli en duurt van 10.00 tot 16.30 uur.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter