Wethouder Juliette Bouw heeft de huisartsenpost (HAP) in ziekenhuis  Antoniushove geopend. Op 1 juli werd de huisartsenpost (HAP) in Bronovo gesloten. Om in de regio Leidschendam, Voorburg, Wassenaar en gedeelte Rijswijk  en Den Haag toch dichtbij over een HAP te kunnen beschikken werd de huisartsenpost Antoniushove  geopend.

In haar toespraak vertelde de wethouder over de inwoners, vooral ouderen, die bezorgd waren over de grote afstand naar het Westeinde of het Haga-ziekenhuis aan de Leyweg. De wethouder sprak de wens uit dat de HAP, die een paar jaar geleden in  Antoniushove werd gesloten, nu permanent open zal blijven voor alle inwoners uit de regio.

Verder werd er vermeld dat de naam Smash is gewijzigd in Hadoks Acute zorg. Hadoks (Haaglandse dokters) is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 17:00 – 08:00 uur en in het weekend en op feestdagen vierentwintig uur per dag via (070) 346 96 69. Een bezoek aan de HAP in Antoniushove is alleen mogelijk door eerst een telefonische afspraak te maken. (foto’s Ot Douwes)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter