Van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 augustus zijn er werkzaamheden aan het spoor op de Lijnbaan in Den Haag  De halte ziekenhuis Westeinde is deze week daarom niet in gebruik. Van 3 augustus t/m 22 augustus geldt er op de Lijnbaan een omleiding voor het autoverkeer, maar via omleidingen kan bestemmingsverkeer tijdens het gehele project ziekenhuis Westeinde bereiken. De hulpdiensten kunnen het werkgebied altijd doorkruisen.

De HTM zet voor reizigers die slecht ter been zijn een pendelbusje in. Het pendelbusje rijdt iedere 20 minuten. Voor overige HTM reizigers hebben de werken ook effect. Komende vanuit de richting
Den Haag CS (lijn 2, 3 en 4):
– Lijn 3: uitstappen bij halte Brouwersgracht. Vanaf hier is het 400 meter lopen naar de ingang van ziekenhuis Westeinde aan de Warmoezierstraat. Reizigers die slecht ter been zijn, kunnen het pendelbusje nemen van de halte Brouwersgracht van bus 25 naar de hoofdingang van ziekenhuis Westeinde aan de Lijnbaan,
-Lijn 2 en 4:  de trams rijden via een omleiding naar halte De la Reyweg. Hier kunnen reizigers die slecht ter been zijn het pendelbusje nemen naar de hoofdingang van ziekenhuis Westeinde of bij Den Haag Centraal Station overstappen op tram 3 of 6. Reis mee naar halte Brouwersgracht.

Reizigers vanuit Den Haag Kraayenstein (lijn 2) of vanuit Den Haag De Uithof (lijn 4):
– Uitstappen bij halte De la Reyweg. Vanaf hier is het 1000 meter lopen naar de hoofdingang van ziekenhuis Westeinde aan de Lijnbaan,
– Reizigers die slecht ter been zijn, kunnen het pendelbusje nemen van de halte De la Reyweg naar de hoofdingang van ziekenhuis Westeinde.

Reizigers vanuit Loosduinen (lijn 3):
– Voor lijn 3 komen meerdere haltes te vervallen. HTM adviseert deze reizigers een alternatieve route met extra overstappen te kiezen via https://bit.ly/2xJzpys

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter