In een nieuwe samenwerking presenteren de Bibliotheek aan de Vliet en Theater Ludens in Voorburg hun filmprogramma voor de periode september  tot december. Theater Ludens (Burgemeester Feithplein 95) heeft de komende maanden zes films op het programma staan. Deze films zijn altijd op een donderdagmiddag of –avond. In Rijswijk, waar Bibliotheek aan de Vliet ook een vestiging heeft (Generaal Eisenhouwerplein 101), is er elke dinsdagmiddag een film te zien en op de laatste zaterdagmiddag van de maand.

Het filmprogramma is afwisselend: spanning, romantiek, humor en u gaat ook films zien die uitnodigen tot napraten. Het aanbod is boeiend, verrassend en actueel. Theater Ludens heeft ook twee klassiekers geprogrammeerd: ‘Midnight in Paris’ (2011) en ‘Fanfare’ (1958).

Het complete filmoverzicht staat in een boekje dat is af te halen in de bibliotheek en bij Theater Ludens. U kunt ook kijken op www.bibliotheekaandevliet.nl/films Uw toegangskaartjes voor het Filmhuis Rijswijk koopt u via www.bibliotheekaandevliet.nl/films of aan de balie in de bibliotheek. Voor de films in Theater Ludens kunt u terecht op www.theaterludens.nl of aan de kassa van het theater.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter