Peter van der Plas is zondag 18 augustus te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. De Haagse zanger komt zijn debuutsingle ‘Ik leef m’n leven’ laten horen.Oom 12:30 uur kan men nader kennismaken met Peter  en uiteraard  zijn muziek horen.

Hierna komt om 13:05 uur komt Hans-Jürgen naar de studio. Hans-Jürgen is geboren in Königswinter am Rhein in Duitsland. Als kleine jongen was hij al geïnteresseerd in muziek. Zijn moeder was operazangeres en zijn vader was een begenadigd pianist. In de jaren 60 begon Hans-Jürgen met zingen. Hij was een zeer groot fan van Engelbert Humperdinck en Tom Jones. Na zijn werkzame leven in Duitsland verhuisde hij in 1998 naar Nederland en ging hij spelen in tribute band. Hij laat nu heel Nederland meegenieten van zijn 2019-uitvoering van de hit uit de jaren 60 namelijk ‘It’s impossible’.

En dan komt Ruby van Urk om 13:35 uur haar nieuwe single ‘Vrij met mij’  laten horen. Het nummer heeft een compleet nieuwe sound gekregen. In 1994 stond Ruth Jacott met ‘Vrij met mij’ zes weken lang in de destijds dominerende Single top 100. Nog steeds wordt dit lied veel gedraaid bij de Nederlandstalige radiostations. Het is al vele jaren een favoriet nummer van Ruby van Urk. Een tijdje geleden hoorde ze het lied weer voorbijkomen. Op dat moment ontstond bij haar het plan om deze klassieker in een nieuw vaatje te gieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter