Ziekenhuisgroep HMC organiseert vanaf half september ‘De Maand van het Portaal’. De ziekenhuizen Antoniushove, Westeinde en Bronovo willen alle bezoekers maximaal gebruik laten maken van het patiëntenportaal. In het patiëntenportaal kan men de eigen medische gegevens inzien van behandelingen en onderzoeken die bij HMC zijn verricht. In het patiëntenportaal zijn de volgende functionaliteiten beschikbaar: Herhaalrecept; Beveiligd e-mailen met HMC (e-consult); Online afspraken maken, verzetten of annuleren; Invullen van vragenlijsten.

Vanaf 18 september zijn er twee inloopdagen per ziekenhuis. Tijdens de inloopdagen kan men in de hal kennismaken met mijnHMC: Wat biedt ons patiëntenportaal allemaal? Welke informatie kan ik hierin terugvinden? En hoe kan ik inloggen? U bent van harte welkom om langs te komen als u meer wilt weten of graag wat meer wilt leren over het gebruik ervan.

De inloopdagen zijn:

-Antoniushove: woensdag 25 september en woensdag 9 oktober,

-Westeinde: woensdag 18 september en woensdag 16 oktober,

-Bronovo: maandag 23 september en maandag 14 oktober.

.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter