Mink Out, eigenaar van grand café De Conckelaer in Voorburg is één van de horeca ondernemers die woedend is op het verbod op rookruimtes. Afgelopen week heeft de Hoge Raad besloten dat al deze speciale rookhokken in onder meer cafés per direct verboden zijn. Op facebook haalt Mink zijn gram: ,,De rookruimte gaat in rook op (echt onze best voor gedaan). Voelt als een kopschoppers verhaal, we lagen al op de grond, half 2022 was goed genoeg geweest, we hadden ons al neergelegd maar toch nog even na schoppen. Horecaondernemer weer de lul. Met dank aan de moraalridders, nu nog even naar de poppenafdeling met je zoontje en naar de autootjesafdeling met je dochtertje……….krijg het wel erg benauwt in dit ‘vrije’ land!!!! Wat blijft er over van dit ooit zo groot bolwerk der patriotten ……….vertrutting, zo jammer! Trap ook onze schedel nog ff in en verbiedt roken op terrassen. Jullie hebben echt gewonnen….slaap lekker!!!!! Wij knokken wel door om onze boterham te verdienen!”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter