Nieuws
Veel kopstukken bij opening expositie Henk Knoester

In de studio van Midvliet aan de Damlaan in Leidschendam is zaterdagmiddag de foto expositie van Henk Knoester geopend. Deze keer niet met foto’s van zijn liefhebberij bruggen en infrastructuur objecten, maar met bekende afbeeldingen uit de gemeenten Wassenaar en Leidschendam-Voorburg. De organisatie was in handen van Alice Hooft. Zij hield een korte inleiding. Daarna was het woord aan fotograaf Henk. Hij overhandigde aan Alice een kleinere foto gemaakt in Wassenaar als dank. Vervolgens werden twee foto’s onthuld door de burgemeesters van Wassenaar en Leidschendam-Voorburg Leendert de Lange en Klaas Tigelaar. Beide burgemeesters hielden een toespraak. Ook de twee wethouders van kunst en cultuur van de beide gemeenten Lia de Ridder en Astrid van Eekelen waren in de volle studio aanwezig. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter