Activiteiten
Expositie van samenwerkende fotoclubs

Van 30 november (15.00 uur feestelijke opening) tot 31 december houden de vier samenwerkende Fotoclubs bestaande uit Fotoclub Rijswijk, Leidschenveense Fotoclub, Fotoclub Diafragma en Fotoclub Leidschendam-Voorburg gezamenlijk de Expositie ‘Leegte’ in de Bibliotheek Ypenburg.

Wat is leegte… het woord wordt vaak gebruikt, met meerdere bedoelingen. Je kunt je leeg voelen, een leeg gebouw, ruimtelijk gevoel of de lege portemonnee aan het eind van de maand. Iedereen kent het begrip, maar iedereen zal er een andere betekenis aan geven. In 2018 hebben deze 4 samenwerkende clubs besloten rondom dit thema gezamenlijk een competitie te houden. Het was voor de fotografen van de samenwerkende clubs een uitdaging om het begrip ‘Leegte’ vast te leggen door middel van fotografie, maar heeft mooie beelden opgeleverd. Van het karakteristieke ‘lege’ polderlandschap, een verlaten gebouw of het gevoel van eenzaamheid, zorgvuldig vastgelegd op beeld.

Een selectie van de foto’s wordt vanaf 30 november tot 31 december geëxposeerd in de Bibliotheek Ypenburg, Schrabber 8, 2596 SR Den Haag. Openingstijden zijn maandag van  13.00 tot 18.00, dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 18.00, vrijdag  van 11.00 tot 19.00, en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Zondag gesloten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter