Activiteiten
Kerstlezingen in Museum Swaensteyn

Meindert Marijs en Cees Nijgh verzorgen op 22, 26 en 29 december en 5 januari de lezing Feest en Luther in Museum Swaensteyn. Tussen 15.30-16.15 uur is men welkom in de leeszaal van het museum. Op 31 oktober 2017 was het precies 500 jaar geleden dat Maarten Luther zijn 95 stellingen aan de kerkdeur in Wittenberg bevestigde, waarmee hij de grootste revolutie in de Europese kerkgeschiedenis ontketende. In dit jubileumjaar is er een speciale Adventskalender ontwikkeld die stilstaat bij deze gebeurtenis. Beide mannen doen ook de Kindervertelling ‘De Kerstroos’ op 22, 26 en 29 december en 5 januari. Luisteren naar de Kerstvertelling ‘De Kerstroos’ door Meindert Marijs en Cees Nijgh kan tussen 14.00-14.30 uur voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter