Activiteiten
Groot feest bij 115 jaar ADO Den Haag

ADO Den Haag viert zaterdag 1 februari de 115de verjaardag. Deze dag staat de thuiswedstrijd tegen Vitesse (18.30 uur) op het programma. Uiteraard staat dit duel in het teken van het jubileum en worden er veel activiteiten georganiseerd in en rondom het Cars Jeans Stadion.

Vanaf 16.00 uur wordt het Heldenplein omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs, waar men ontvangen wordt met een glaasje Glühwein of een beker warme chocolademelk. Men kan er schaatsen, meedoen aan oud-Hollandse winterspelen of  een feestje bouwen bij de après skihut.  DJ Bronx zorgt voor de ideale wedstrijdvoorbereiding op het Heldenplein. Ook in het supportershome (MFC) zal de sfeer er goed in zitten, onder meer dankzij de aanwezigheid van een dj.

In het stadion wordt het  ook één groot feest. Er is een vuurwerkshow en John Medley zal vlak voor de aftrap een spetterend optreden verzorgen op de middenstip. ADO Den Haag zal op 1 februari in het speciaal ontworpen jubileumshirt spelen. Dit shirt is gebaseerd op het memorabele seizoen 1985/1986.  Onder aanvoering van topschutter Remco Boere (28 doelpunten) werd met een voorsprong van elf punten het kampioenschap gegrepen

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter