Activiteiten
Kings World festival sneuvelt door Corona dreiging

Het grote festival Kings World dat op Koningsdag in het ADO stadion zou worden gehouden gaat niet door. Dat heeft alles te maken met de onzekerheid rond het Coronavirus. Een van de organisatoren licht de beslissing toe: ,,Door alle ontwikkelingen op dit moment met betrekking tot het Corona virus en de onmogelijkheid om ons evenement hiertegen te verzekeren, is de onzekerheid voor ons te groot geworden. Wij hebben met pijn in ons hart besloten om Kingsworld Den Haag 2020 niet door te laten gaan.

Waar wij vooral bang voor zijn, is het risico dat de overheid ons op een later moment oplegt om het evenement te annuleren (waartegen wij ons dus niet kunnen verzekeren). Of dat de overheid straks iedereen oproept om openbare evenementen te mijden. Het spijt ons heel erg dat wij deze beslissing hebben moeten nemen.

Wij willen iedereen die al een ticket heeft gekocht volledig schadeloos stellen op een van de volgende manieren: het entreebewijs kan gebruikt worden voor Den Haag Outdoor op 29 augustus 2020 in het Zuiderpark; het entreebewijs kan gebruikt worden voor Kingsworld Den Haag 2021; volledig aankoopbedrag (incl. servicekosten) retour.”