Ambachtelijk drukker Eva Lebens heeft speciaal voor de Sport en Cultuurkaart een kunstproject bedacht waar je vanuit huis mee aan de slag kunt: het ‘Blockje Corona-project’. Nu veel mensen thuis zitten en fysiek samenkomen geen optie is, heeft Eva een creatieve opdracht verzonnen, waar iedereen vanuit huis mee aan de slag kan. Eva Lebens: ,,In tijden van ‘social distancing’ vinden we andere manieren om te creëren en nieuwe digitale initiatieven te ontplooien. Ik vind het ontzettend leuk dat SenW op innovatieve wijze aan de slag gaat. Het gevoel van community wordt bewaakt en ze denken mee met hun netwerk.”

In dit project worden houten blokjes tot kunstobject omgetoverd. Je bent vrij wat je ermee doet: verven, bekleden met stof, beplakken etcetera De stukjes hout waren eerder onderdeel van een oude gymzaalvloer en worden op deze manier hergebruikt. De blokjes zijn op één zijde voorzien van latex, zodat dit een prettige ondergrond is om op te werken.

De blokjes kan men ophalen bij Eva. Kunt u niet naar buiten? Laat dit dan even weten, ze brengt de blokjes met liefde naar je toe zodat iedereen creatief aan de slag kan. De kunstwerken kunnen worden bewaard in een speciale papieren zak die u erbij krijgt met het opschrift: ‘Corona in de zak’ oftewel: ‘We zijn Corona de baas!’. Op deze manier proberen we met z’n allen deze thuiszit-periode op een positieve manier door te komen: doe mee en maak een kunstwerkje voor jezelf of voor een ander.

Ga naar www.sportencultuurkaart.net, klik op ‘Ga naar de cultuurkaart’ en zoek op ‘Blockje Corona’ en meld je aan. Na aanmelding krijg je een e-mail met instructievideo waarin wordt uitgelegd hoe je aan de slag kunt. Voor jong en oud! Mocht je er niet uitkomen of moeite hebben met de inschrijving, kun je contact opnemen met cultuurcoach Lies Brilleman via lies.brilleman@senw-lv.nl of 06 – 1424 3372.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com