Monique en Pushkar Goeder en hun dochtertje Milani waren de allereerste gasten in het Kraamhotel van ziekenhuisgroep HMC, dat vorige week de deuren opende. ,,,Het is heel fijn om hier te zijn”, vertellen ze. ,,Milani is ons eerste kindje: als ouders beleven we dus alles voor het eerst. En dat is best spannend. In het kraamhotel worden we goed ondersteund. Ook kunnen we met al onze vragen terecht bij kundige, lieve kraamverzorgers. Dat geeft ons rust en vertrouwen.”

Kersverse moeders die in HMC of thuis zijn bevallen, kunnen sinds vorige week met hun baby en partner in het Kraamhotel HMC hun kraamtijd doorbrengen. In één van de comfortabel ingerichte kamers, gevestigd in het Ibis hotel in het centrum van Den Haag, krijgen ze 24 uur per dag de zorg de ze nodig hebben. (foto HMC)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com