Nieuws
Start corona-testlocatie voor zorgmedewerkers

GGD Haaglanden start per direct een testlocatie voor zorgmedewerkers met klachten passend bij het coronavirus. Deze testlocatie bevindt zich in de parkeergarage van het van der Valk hotel in Pijnacker-Nootdorp. Er kunnen hier dagelijks (maandag t/m zaterdag) ongeveer 100 zorgmedewerkers door de GGD worden getest. Zij kunnen alleen getest worden na verwijzing door een van de aangewezen indicerend artsen en op afspraak. Het testaanbod is bedoeld voor zorgmedewerkers die wonen of werken in regio Haaglanden. Zij werken niet in een ziekenhuis, maar bijvoorbeeld in de huisartsenzorg, thuiszorg, verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg, GGZ instellingen, jeugdzorginstellingen, ambulancezorg of verloskunde.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com