In deze bijzonder roerige, onzekere tijden is er toch nog een stabiele factor: de carillon bespelingen bij de Oude Kerk aan de Herenstraat in Voorburg  kunnen tot nu toe nog steeds ‘gewoon’ doorgang vinden.  Dat gebeurt iedere tweede en vierde zaterdagmiddag van de maand. Beiaardier Gerda Peters zit alleen in de toren en het (winkelend) publiek op straat dat zou willen luisteren kan ruim voldoende afstand bewaren.  Vandaag, ‘Stille Zaterdag’ , is er bij uitzondering een speciale bespeling  met muziek voor de Lijdenstijd (met onder andere nummers uit Jesus Christ Superstar en delen uit de Mattheus Passion). De bespeling, die duurt van 14.00 tot 15.00 uur, wordt afgesloten worden met feestelijke Paasmuziek. Dit op verzoek van dominee Leneke Marchand van de Oude Kerk. Mocht u in deze moeilijke tijd een verzoeknummer voor een dierbare willen aanvragen dan kan dat bij de beiaardier: www.gerdapeters.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com