De afdelingen Spoedeisende Hulp van het HagaZiekenhuis en ziekenhuisgroep HMC zijn weer open voor alle acute zorg. Eind maart maakten beide ziekenhuizen afspraken om tijdens de piek van de coronacrisis de acute zorg in de regio Haaglanden te borgen. De ambulance reed patiënten met een acuut hartinfarct (of die gereanimeerd moesten worden) naar het Hagaziekenhuis; patiënten met een ernstig trauma (bijvoorbeeld na een verkeersongeluk) werden direct naar het HMC gebracht. Inmiddels neemt het aantal patiënten met het coronavirus/COVID-19 in de regio Haaglanden af. Het besluit om de acute zorg weer te spreiden over beide ziekenhuizen is genomen in het ROAZ (Regionaal Overleg Acute Zorgketen).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com