Nieuws
Getuigen gezocht: Fietser beroofd in Noteboompark

Een 21-jarige man is vrijdagavond beroofd in het Noteboompark in Voorburg. De politie zoekt getuigen.  De man werd omstreeks 20.20 uur door een nog onbekende man beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Het slachtoffer fietste die vrijdagavond vanaf de Spinozalaan in de richting van de Prins Bernhardlaan in Voorburg. Vervolgens fietste hij door het Noteboompark.

Toen hij halverwege het park was zag hij dat er een manspersoon achter hem aan kwam rennen. Deze pakte vervolgens zijn bagagedrager waardoor het slachtoffer tot stilstand kwam. De verdachte pakte daarna zijn citroengele schoudertas vast en rukte deze van het slachtoffer af. Vervolgens is de verdachte ervandoor gegaan in de richting de Spinozalaan in Voorburg. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Signalement verdachte: Noord-Afrikaans uiterlijk, 1.70 meter lang, 18/19 jaar oud, zwart krullend, opgeschoren haar, zwart trainingspak en zwarte schoenen

De politie roept getuigen op zich te melden. Heeft u meer informatie over deze straatroof? Mogelijk weet u meer of heeft u iets verdachts gezien in of rondom het Noteboompark in Voorburg op vrijdagavond 22 mei omstreeks 20.20 uur? Neem dan contact met ons op via 0900 – 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800 – 7000. (foto politie)