Activiteiten
Kunsthistorische lezingen terug in Theater Ludens

Vanaf donderdag 11 juni zal kunsthistorica Anne Marie Boorsma op de donderdagochtenden in Theater Ludens haar serie lezingen voortzetten. Allereerst is er een lezing over mythologie in de kunst van de 19de en 20ste eeuw. Vervolgens op 18 juni over kunstenaarskolonies en over de tentoonstelling in het Kunstmuseum Den Haag over Breitner en Israels.

Op 25 juni zijn er lezingen over Helene Kröller-Müller en een lezing met als titel: ‘Hommage of persiflage’, over kunstenaars die zich laten inspireren door beroemde kunstwerken uit vorige eeuwen. Op donderdag 2 juli zijn er lezingen over Pablo Picasso en Gertrude Stein. De lezingen zijn op de donderdagochtenden in Theater Ludens, Burgemeester Feithplein 95 Voorburg. Er mogen niet meer dan 30 bezoekers toegelaten worden, dus vergeet u niet aan te melden. Theater Ludens is geheel corona-proof. Voor aanmelding en meer informatie: www.annemarieboorsma.nl 

Let op: door bouwwerkzaamheden aan de kantoren aan de Prins Bernhardlaan – die tot woningen worden omgetoverd – is de ingang van het theater alleen via een omweg te bereiken aangezien het Feithplein is afgesloten. Grote pamfletten wijzen de bezoekers de weg. U kunt via een kleine omweg over het Noteboompark de theateringang bereiken.