Activiteiten
Theater Ludens op één derde capaciteit

De nog steeds geldende coronamaatregelen zorgen ervoor dat Theater Ludens maximaal 45 mensen in plaats van 150 bezoekers bij voorstellingen kan ontvangen.

Het theater hanteert bovendien een coronaprotocol. Dat houdt in: De kassa blijft gesloten; toegangskaartjes koopt u uitsluitend via de website. (Helaas vervalt het drankje, dat altijd bij de prijs was inbegrepen); er zijn geen vaste plaatsen; medewerkers van het theater begeleiden de bezoekers naar een plaats.

Van 1 juli draait het theater na maandenlang gesloten te zijn geweest, een zomerprogramma met als motto ‘Theater Ludens zet de deuren wijd open voor de zomer’. De actie ‘Wordt vriend van Ludens’ leverde het theater de financiële steun die het mogelijk maakt om een aantrekkelijk zomerprogramma te bieden, aldus de directie.

‘Heeft u zin in een cultureel zomeruitje, kom dan genieten van een van de leuke voorstellingen. Gezellig voor- en naborrelen doet u in de foyer én nu ook op het intieme buitenterras bij het theater. Op het zomerprogramma staan interessante films en cabaretvoorstellingen. Dat is slechts een voorproefje, want er volgt nog veel meer. Deze voorstellingen vinden plaats in het theater zelf’.

‘De concerten met klassieke muziek kunt u beluisteren op een nieuwe, schitterende en romantische locatie, de tuin van Huygens’ Hofwijck. Stelt u zich eens voor: met de voeten in het gras, een drankje in de hand, in de zon genieten van mooie muziek… Dat alles tegen de achtergrond van een prachtig buitenhuis aan de Vliet’.

‘Kijk op www.theaterludens.nl voor meer informatie over voorstellingen, data, aanvangstijden, toegangsprijzen en de actie Wordt vriend van Ludens. Toegangskaartjes voor de concerten in de tuin van Huygens’ Hofwijck koopt u via de website van Theater Ludens. Huygens’ Hofwijck bevindt zich aan Westeinde 2A in Voorburg’.