Nieuws
Bouwvak en corona zitten de Mall niet dwars

Hoewel de bouwvak vakantie aanstaande is, gaat het werk aan de Westfield Mall of the Netherlands gestaag door. Ondanks de coronaperikelen hebben internationale merken als Levi’s, Rituals, Swiss Sense en Haribo een contract voor een nieuwe zaak getekend.

Verder openden Gastrovino, Anna van Toor en KECC flag shipstores en startten  retailers als Paagman en New Zealand Auckland de bouw van hun winkels. De genoemde merken deden dat ondanks de wereldwijde pandemie in het eerste halfjaar van 2020. Dit kan worden gezien als een veelbelovend signaal voor de komende maanden, zo meldt Westfield Unibail Rodamco, eigenaar van Leidsenhage/Mall. Er zijn inmiddels meer dan 95 retailers actief in het winkelcentrum.

De geplande Grand Opening van Westfield Mall of the Netherlands in oktober 2020 komt door de coronacrisis voor veel (toekomstige) huurders helaas te vroeg. Teun Koek, project-director: ,,De pandemie die de wereld de afgelopen maanden heeft getroffen en de vele gevolgen hiervan (zoals de lockdown en het implementeren van de anderhalve meterregel) hebben ertoe geleid dat we het openingsevenement hebben uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2021. We zijn verheugd over hoe goed de voltooide delen van Westfield Mall of the Netherlands tot nu toe zijn ontvangen en we kijken ernaar uit om de komende maanden meer delen te openen en spannende evenementen te organiseren in het centrum.” (foto’s Ap de Heus)