Nieuws
Nieuwe ADO shirts zaterdag in drive-thru te koop

De nieuwe shirts van ADO zijn bekend en vanaf zaterdag te koop. Dat gebeurt op een leuke manier, een drive-thru bij het stadion. De tenues en de trainings- en presentatiekleding zijn op zaterdag 1 augustus van 12.00 tot 18.00 uur voor het eerst verkrijgbaar, tijdens een drive-thru. Aanmelden is niet nodig. Naast het aanschaffen van het nieuwe tenue is er deze dag nog veel meer te doen. Op de ADO website staan alle activiteiten tijdens deze unieke dag. Ben jij erbij zaterdag? Vergeet dan niet het drive-thru bestelformulier geprint mee te nemen. Klik op bestelformulier downloaden. Zorg dat je hem bij je hebt, dat voorkomt wachten. Vanaf zaterdagochtend 1 augustus om 9:00 uur is het ook mogelijk het tenue online te bestellen. In de Fanshop bij het Cars Jeans Stadion is de                                                                                        kleding vanaf dinsdag 4 augustus beschikbaar.