Nieuws
Kakafonie merkt naweeën van Corona

Panthause is één van de gasten in het programma Kakafonie op Midvliet FM. Om 12:30 uur zijn twee leden (Joan en Max) van de formatie Panthause te gast. Ze komen naar de studio om onder meer hun nieuwe ‘homemade quarantaine-single’ te laten horen. Net zoals de rest van Nederland had Panthause wel andere dingen gepland staan voordat de quarantainemaatregelen het land raakten. Maar ondanks dat heeft de band zich er niet bij neergelegd en hebben ze met zijn vieren vanaf huis een nieuwe single opgenomen met bijbehorende live video. ‘I’m not your bunny, honey’ is een speels, gitaar gedreven nummer dat gaat over proberen jezelf niet te verliezen in je eigen spel, de controle verliezen terwijl je een controlefreak bent en niemand iets verschuldigd zijn.

Om 13:05 uur is Rob Ronalds te gast  om zijn nieuwe single ‘Man voor één nacht’ te laten horen. Rob liep in Oostenrijk het coronavirus op. Het lied ‘Man voor één nacht’ werd opgenomen nog voor de coronacrisis begon. Het is een vrolijk nummer met een eigenzinnige insteek. Let goed op de tekst.  Het is de opvolger van ‘Als er geen bier meer uit de kraan komt’.

En om 13.35 uur is Jamie Kay er om de nieuwe single ‘Dankbaar’ te presenteren. Dit nummer is een ware inspiratiebron, bedoeld om iedereen een hart onder de riem te steken, zeker in deze rare tijden. De tekst is afkomstig van Jamie zelf. Samen met het team van Mickim Music is zij er goed voor gaan zitten om dit tot een mooi geheel uit te werken. Het resultaat is een prachtig nummer waar Jamie zeer trots op is.