Activiteiten
Anderhalve meter zomerconcert in de Oude Kerk

Twee jaar geleden leerden vijf jonge Nederlandse topmusici elkaar kennen in het European Youth Orchestra (het jeugdorkest van de Europese Unie). Destijds studeerden of speelden zij in orkesten in het buitenland zoals Londen, Los Angeles en Berlijn. Mede door de pandemie bevinden zij zich nu allemaal in Nederland, en hebben zij het ‘Cottage Ensemble’ opgericht. Binnenkort te zien en horen in Voorburg.

Eindelijk is het nu zover: samen brengen zij live klassieke muziek dicht bij u. Terug in de concertzaal, mét inachtneming van een veilige anderhalve meter afstand. Op donderdag 20 Augustus om 20.00 uur spelen Hanna Guirten (hoorn), Gerbrich Meijer (klarinet), Emma van Schoonhoven ((alt-)viool), Iedje van Wees (cello), Frans van Schoonhoven (viool) en Michiel Wittink (altviool) een prachtig programma met stukken van Mozart en Von Weber in de Oude Kerk in Voorburg. Het concert duurt één uur, zonder pauze, en een kaartje kost €15,-.

In verband met de richtlijnen van het RIVM is reserveren verplicht en dat kan via: Email: cottageensemble@gmail.com of telefonisch: 0650965970. Wilt u dit project ondersteunen? Dat kan! Ga naar https://www.gofundme.com/f/concertjes-in-coronatijd

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter