Activiteiten
Dubbel concert lokale bands rond Vlietdagen

Op donderdag 3 en vrijdag 4 september treden in totaal drie lokale bands op in Theater Ludens, Feithplein Voorburg. Deelnemende bands zijn: Dear Francis, The Raspers en Captain Midnight XL. De optredens vinden in samenwerking met ‘Support your local artists’ plaats. Toegang kost 13,50 per avond. Kaarten te bestellen via www.theaterludens.nl

Op 3 september treden Dear Francis & The Raspers in een dubbelconcert op: 19.15 en 21.30 uur. Dear Francis speelt hun favoriete top2000- en top40-hits in een compacte akoestische bezetting. Dear Francis is: Rick van Hoorn, Erik Nijs, Miranda Jillissen en Jasper Laterveer

Bij The Raspers komt bijna iedereen aan zijn trekken: of je nu houdt van The Rolling Stones, Elvis of The Beatles, van Sam & Dave , James Brown of Aretha Franklin dan wel Golden Earring, ZZ Top of AC/DC; het zit allemaal in het repertoire. Door ervaring kan de groep zich razendsnel aan iedere situatie aanpassen. The Raspers is: Robbert H. Reijenga – zang en gitaar; Paul Reijenga – drums en zang; Arjaan Verheule – sax, keyboards, gitaar en zang; Didik Sucahyo – basgitaar en zang.

Op 4 september is het de beurt aan Captain Midnight XL Band, eveneens voor een dubbelconcert: 19.30 en 21.30 uur. Captain Midnight XL timmert al 5 jaar hard aan de weg. De band is eigenlijk een mix van een gezellige pianoshow en een swingende partycoverband en onderscheidt zich door op hoog tempo alle partyhits van de afgelopen 50 jaar op hun publiek af te vuren, waarbij zowel soul, dance-classics, rock, moderne- en Nederlandstalige hits voorbij komen.

Beide avonden staan in het teken van de Vlietdagen en ‘Support your local artists’. De optredende bands worden opgenomen door Support Your Locals L-V/Eric Bouwman. Deelnemers aan het Vlietdagen-programma worden gedurende de week extra onder de aandacht gebracht in samenwerking met Support Your Locals L-V. Eric Bouwman zal zoveel mogelijk deelnemers bezoeken en korte filmopnames maken ten behoeve van een online tv-registratie. Op zaterdag 19 september zal de hele avond gevuld zijn met een show vanuit Theater Ludens waar de Vlietdagen 2020 tv-registratie uitgezonden zal worden.