Activiteiten
Volop novemberfilms in Theater Ludens

In Theater Ludens  (Burgemeester Feithplein 95)  kunt u in november zes films zien. Kaarten zijn te koop via www.theaterludens.nl of aan de kassa op woensdag- en zaterdagmiddag tussen 14.00 tot 16.00 uur en een uur vóór aanvang van iedere voorstelling. De films zijn:

Lazzaro felice
De jonge boer Lazzaro woont in het geïsoleerde dorp Inviolata dat leeft van de tabaksteelt. Door een merkwaardig voorval vindt er een verschuiving plaats in tijd en ruimte, en belanden de dorpelingen in het moderne stadsleven.
Donderdag 5 november • 15.00 – 17.15 uur

Vice
Het verhaal over de republikeinse zakenman Dick Cheney die zijn functie van vicepresident wist uit te bouwen tot de invloedrijkste binnen het kabinet van president George W. Bush.
Donderdag 5 november • 20.00 – 22.30 uur

Pollock • met een inleiding door kunsthistorica Anne Marie Boorsma
Het levensverhaal van de Amerikaanse schilder Jackson Pollock. Met hulp van zijn vrouw Lee Krasner bereikt hij na een moeizame periode de top. Hij wordt echter gekweld door een alcoholverslaving.
Donderdag 19 november • inleiding 14.00 uur • film 15.00 – 17.15 uur

Sorry we missed you
Als een man aan de slag gaat als zelfstandig pakketbezorger is hij officieel eigen baas, maar in feite zit hij vast aan één opdrachtgever die hem geen enkele vrijheid gunt.
Donderdag 19 november • 20.00 – 22.00 uur

Tea with the dames
De vier Britse topactrices Eileen Atkins, Judi Dench, Joan Plowright en Maggie Smith halen herinneringen op aan hun lange carrière in de theater-, tv- en filmwereld.
Donderdag 26 november • 15.00 – 16.45 uur

La vérité
Wanneer Lumir terugkeert naar Frankrijk vindt er een stormachtige reünie plaats. Ze verhuisde naar de VS om aan haar arrogante moeder te ontsnappen. En die heeft juist een rol in een sf-film aangenomen waarin ze een moeder speelt die nooit ouder wordt.
Donderdag 26 november • 20.00 – 22.00 uur

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter