Activiteiten
Een ADO Den Haag kerstbal voor het goede doel

ADO Den Haag mist de supporters in het stadion. Juist met kerst, een tijd van warmte en samenzijn, is men nog altijd van elkaar gescheiden. Daarom wordt iets unieks neer gezet: club en fans brengen samen het Cars Jeans Stadion in kerstsferen. Vlak voor kerst speelt ADO Den Haag nog twee thuiswedstrijden: op zondag 20 december tegen Ajax en op woensdag 23 december tegen PEC Zwolle.

Geheel volgens de kerstgedachte gaat de opbrengst van deze actie naar het project SoeperWinter. Hierin brengen honderden vrijwilligers soepen van de Participatie Keuken rond bij duizenden ouderen in de Haagse regio. Tegelijkertijd is het doel om mensen te inspireren om extra om te kijken naar naasten in de koude wintermaanden.

Voor 4,95 euro per stuk kan men de kerstballen kopen. Geef aan wie uw favoriete ADO Den Haag-speler is, want dan zorgt de club ervoor dat uw kerstbal door hem gesigneerd wordt. Op donderdag 24 december kan de gesigneerde kerstbal worden opgehaald.

Wil jij ook een kerstbal bestellen, klik dan op deze button: https://adodenhaag.nl/nl/kerstbal