Nieuws
Twee wethouders boos op Ap de Heus

Wethouder Nadine Stemerdink is boos op Ap de Heus. De zelfbenoemd wijkvertegenwoordiger lijkt het een beetje verbruid te hebben bij het gemeentebestuur. Eerder deze week meldde ook wethouder Astrid van Eekelen niet blij te zijn met de acties van De Heus als het gaat om het fotograferen van afvalbergen op straat. Mevrouw Stemerdink vindt dat Ap de Heus de zaken verdraait rond het verdwijnen van de trap nabij de AH in de toekomstige Mall. Ze schrijft:

,,Beste Ab, Er is door mij niets beloofd. Graag geen onwaarheden opschrijven. Ik heb gezegd dat ik het zou navragen, maar ik heb geen enkele toezegging gedaan dat ik het zou regelen. De grond is eigendom van Unibail en als de wijzigingen passen binnen het bestemmingsplan dan kan ik er ook juridisch niets aan doen. Zo eenvoudig is het.”

Voor het verwijderen van de trap had De Heus ook al een brief gestuurd naar de lokale manager van Unibail Rodamco Westfield. Eerder deze week zei wethouder Van Eekelen dat de wekelijkse afvalrapportage van De Heus meer dan 30 procent onwaarheden bevat. Het zou gaan om foto’s met grofvuil, dat volgens afspraak ligt te wachten op Avalex.

Ap de Heus trekt zich er niets van aan en gaat gewoon door met zijn acties.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter