Nieuws
Vouwblad partijen ontbreekt

De gemeente is gestart met het rondsturen van stempassen voor de Tweede Kamerverkiezing op 17 maart. In de envelop ontbreekt echter het traditionele vouwblad met alle deelnemende partijen en hun kandidaten.

In de gemeente doen 30 partijen mee. Daaronder bekende partijen als VVD, PVV, CDA, D66, GroenLinks, SP, PvdA, ChristenUnie, Partij voor de Dieren, 50Plus, SGP, DENK en Forum voor Democratie.

Er zijn echter ook een groot aantal ‘nieuwe’ dan wel ‘onbekende’ partijen die naast de gunst van de kiezer dingen (tussen haken de naam van de lijsttrekker): Bij1 (Sylvana Simons), JA21 (Joost Eerdmans), Code Oranje (Richard de Mos), Volt (Reinier van Lanschot), NIDA (Nourdin El Ouali), Piraten (Matthijs Pontier), LP (Robert Valentine), JONG (Jaron Tichelaar), Splinter (Femke Merel van Kooten–Arissen), BBB (Caroline van der Plas), NL Beter (Esther van Fenema), Lijst Henk Krol (Henk Krol), Oprecht (Michael Ruperti), Jezus Leeft (Florens van der Spek), UCF (Regilio Vaarnold), Lijst30 (Anna Zeven) en Modern Nederland (Niels Heeze).

JONG, Splinter, BBB, NL Beter, Lijst Henk Krol, Oprecht, Jezus Leeft, UCF, Lijst30 en Modern Nederland doen overigens niet in alle 20 Nederlandse kieskringen mee aan de stembusgang.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com