Nieuws
Ziekenhuisgroep staat stil bij 1 jaar corona
In de nacht van 8 maart 2020 werd op de Spoedeisende Hulp van ziekenhuis Westeinde de eerste coronapatiënt met een ambulance binnengebracht. Het was de start van een onvoorspelbaar jaar waarin iedereen in de HMC-ziekenhuisgroep zich enorm flexibel heeft ingezet voor onze patiënten. En dat doen ze nog steeds. Deze week staan we de medewerkers van HMC hier bij stil. Met een week vol initiatieven worden collega’s bedankt voor hun zorg voor de patiënten en voor elkaar. ,,In het afgelopen jaar is het uiterste gevraagd van onze medewerkers”, zegt HMC-bestuursvoorzitter Ingrid Wolf.  ,,Samen hebben we zo goed mogelijk voor onze patiënten en voor elkaar gezorgd. En dat doen we nog steeds. Met elkaar. Daar kunnen we trots op zijn. Dat verdient een groot compliment en dankjewel aan iedereen in onze organisatie. Met deze week Trots op HMC willen we graag laten zien dat we trots zijn op elke HMC’er.”
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com