Ludens
Schoolklassen gratis in Theater Ludens

Theater Ludens stelt de zaal gratis ter beschikking aan schoolklassen. Inmiddels maken het Dalton Voorburg en gymnasium Novum er gebruik van voor mentorlessen, gastdocenten en het streamen van lessen. Rogier Helwig, theater-directeur: ,,Wij zijn een door de gemeenschap gefinancierd theater. Dan hoeven wij aan dit soort activiteiten niets te verdienen in deze bijzondere coronatijden waarin de scholen en de leerlingen het zwaar hebben. Ik ben blij dat wij dit kunnen doen. Wij denken dat wij als theater pas weer in september open kunnen. Voor de periode daarna hebben wij een dijk van een programma staan met topartiesten. Maar nu kunnen we door corona helemaal niets. Behalve de schoolklassen zijn we ook weer gestart met de Jeugdtheaterschool. Maar dat moeten we noodgedwongen buiten doen. Binnen mag het niet.’’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com