Activiteiten
Het Veur Theater start Streamfestival

Het Veur Theater in Leidschendam start met een avondje vol cabaret en muziek dat u thuis vanaf de bank kunt meemaken. Op 9 april, 8 mei en 4 juni zullen diverse artiesten te zien zijn via laptop of tv-scherm. Op iedere festivalavond maken 4 artiesten hun opwachting. Tussen de acts door zal een presentator de artiesten introduceren met een kort interview.

Voor het streamfestival zal gebruik worden gemaakt van Zoom. U kunt hiervoor de Zoom-applicatie installeren op uw computer of via uw browser kijken zonder installatie. Met name Chrome en Firefox worden aangeraden. Of download de App voor iOS of Android. U kunt uiteraard alleen kijken als u vooraf kaarten heeft gekocht via de site van het Veur Theater https://www.hetveurtheater.nl/

Op 9 april kunt u vanaf 20.30 uur inloggen via Zoom om te kijken of alles werkt. Het Veur Theater u dan een aantal video’s laten zien van andere artiesten die in het nieuwe seizoen naar verwachting in het theater optreden. De voorstelling zelf begint om 21.00 uur. Alle ‘bezoekers’ laten hun camera aanstaan zodat de artiesten het publiek ook kunnen zien (en op sommige momenten ook horen) via het grote projectiescherm.

Deelnemende artiesten: Kiki Schippers, Andries Tunru, Janneke Jager, Erwin Nyhoff en Marjolein Meijers. Voor de livestreamshows van mei en juni worden de volgende artiesten verwacht: Veronique Sodano, Oscar Arnold, Lonneke Dort, Celine Cairo, Vlamousse, Berit Companjen, Eva Bos, Steely Fan, Tobi Kooiman en Fuad Hassen.