Activiteiten
Ongezien – Buurtheater

Theater Ludens in Voorburg brengt in juni, als de coronamaatregelen dat toestaan, ‘Ongezien – Buurtheater’. De voorstellingen – ze staan gepland op zondag 6, vrijdag 11, zondag 13 en vrijdag 18 juni – zijn gratis bij te wonen. Op de zondagen vanaf 14.30 uur, op de vrijdagen begint het om 20.00 uur.

‘Wanneer de coronamaatregelen het toelaten, komt een groep buurtbewoners uit Leidschendam-Voorburg samen. Iedere vrijdagmiddag ontmoeten zij elkaar. Ze doen, denken en creëren. Alles wat zij maken blijft echter ongezien. Wie zijn deze mensen? Wat is hun verhaal? ‘Ongezien’ heeft 11 uiteenlopende spelers bij elkaar gebracht in bizarre tijden. Samen deelden ze verhalen en ervaringen rondom het thema ‘eenzaamheid’ die zij ieder op hun eigen unieke wijze gaan presenteren in Theater Ludens’, meldt het theater.

‘Ongezien’ wordt georganiseerd in het kader van ‘Proeftuin Cultuuranker Leidschendam-Voorburg’ en is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met Trias, Centrum voor de Kunsten. Mede mogelijk gemaakt door welzijnsorganisatie Woej, Theater Ludens en de gemeente Leidschendam-Voorburg.

De spelers zijn: Asha, Danny, Elvira, Irene, Martien, Maureen, Rob, Sam, Sterre, Utku en Yvonne. Regie: Sylvia Bos en Anouk van Weerlee. Productieleider: Sylvia van der Sluys. Alhoewel de toegang gratis is moeten bezoekers via de site van het Theater wel een kaartje ‘kopen’. (illustratie: Sterre+Achternaam)

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com