Activiteiten
Theater Ludens weer open

Na maanden gesloten te zijn mag Theater Ludens weer open. Onder voorwaarden zoals maximaal 50 gasten en de horeca sluit om 22.00 uur. Veel artiesten hebben hun seizoen inmiddels afgesloten, dus Ludens stapt over op een alternatieve programmering.

Zo staat de buurttheatervoorstelling ‘Ongezien’ op het podium: 11 spelers uit Leidschendam-Voorburg komen bij elkaar. Samen delen ze verhalen en ervaringen rondom het thema ‘eenzaamheid’. ‘Ongezien’ is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met Trias en mogelijk gemaakt door Woej, Theater Ludens, Wijkleercentrum Alles voor Elkaar en de gemeente. De voorstellingen zijn op zondag 6, vrijdag 11, zondag 13 en vrijdag 18 juni. De toegang is gratis (wel kaartje reserveren via de website van Ludens).

Iedere donderdag in de maand juni draait Theater Ludens twee films (15.00 en 20.00 uur) en ook op de zaterdagen kunt u genieten van films. Een greep uit het aanbod: Emma, Instinct, Otto e mezzo, Dark Waters, Les Plus Belles Annees d’une vie, Pina, Once upon a time in … Hollywood.

Op 19 juni speelt Alex Roeka twee concerten van zijn programma ‘Rauwe Genade’. Het binnenseizoen sluit Theater Ludens op 3 juli af met de cabareteske muzikanten van Enge Buren. Hun programma heet ‘Basta!’

Informatie over het programma en het bestellen van kaartjes: http://www.theaterludens.nl Speciale coronamaatregelen blijven van toepassing. Ook deze vindt u op de website.