Nieuws
ADO Den Haag start verkoop seizoenkaarten

ADO Den Haag is begonnen met de verkoop van seizoenkaarten. Men rekent erop zoveel mogelijk supporters terug te zien: ‘Wat was het een moeilijk en uitzonderlijk jaar voor ons allemaal. Door de resultaten, de degradatie en het grote gemis van onze trouwe aanhang in het Cars Jeans Stadion was het een seizoen om snel te vergeten. Terugkijken heeft dan ook weinig zin; onszelf terug knokken is belangrijker!

Ondanks alles blijft ADO Den Haag voor altijd onze club. Vanwege al die prachtige herinneringen en onvergetelijke momenten, maar ook vanwege de saamhorigheid die wij steeds weer met elkaar waarmaken. We vallen, maar staan altijd weer op. En dat doen we samen. Omdat het onze club is. #NoMatterWhat!

Bestel nu jouw Seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022! Samen keren we terug naar het Cars Jeans Stadion en natuurlijk mag jij daarbij niet ontbreken. Bestel hier de Seizoenkaart! Bij het bestellen van je Seizoenkaart kan men kiezen voor een aantal betaalmogelijkheden. Dankzij een nieuwe samenwerking met In3 kunnen supporters de Seizoenkaart dit seizoen in drie termijnen betalen. Een volledig overzicht van de tarieven tref je op adodenhaag.nl/tarieven

Indien ADO Den Haag ook komend seizoen gedwongen wordt om vanwege het coronavirus wedstrijden zonder publiek te spelen, dan zal de club haar Seizoenkaarthouders aan het einde van het seizoen de mogelijkheid bieden om voor elke gemiste wedstrijd 1/19 (circa 5,3 procent) van de Seizoenkaartprijs retour te ontvangen’.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter