Activiteiten
Serie Carillon Concerten op 14 augustus van start

De zomerserie beiaardconcerten op het carillon in de toren van de Oude Kerk in Voorburg gaat zaterdag 14 augustus om 14.00 uur weer van start. Iedere zaterdag tot en met 4 september is er om 14.00 uur een beiaardconcert te beluisteren, verzorgd door gerenommeerde beiaardiers uit binnen en buitenland.
Dit jaar zitten er twee heel bijzondere concerten in de serie. Zaterdag 21 augustus zal er een 4-handig concert verzorgd worden door het Vlaams/Nederlandse duo Dina Verheyden en Richard de Waardt. De titel van het concert op zaterdag 28 augustus is ‘Klankstilte’.

Tijdens het concert zal er onder meditatieve carillonklanken bij goed weer in de tuin naast de kerk een yogales zijn. Bij slecht weer in de grote zaal in de Voorhof. Indien u mee wilt doen met de yogales dan kunt u zich opgeven bij yogadocent Ilona van Ewijk via haar website lonayoga.nl Zaterdag 12 september is er om 16.00 uur een afsluitend concert of Open Toren (afhankelijk van de omstandigheden).

Iedereen is  van harte welkom maar houd u aan de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden. Gelukkig kan men heerlijk in de buitenlucht op gepaste afstand van elkaar luisteren. Omwonenden kunnen natuurlijk in de tuin, op het balkon of met ramen en deuren open genieten van deze gratis concerten.

Klik hier voor het volledige programma Zomerconcerten 2021.