Mening
U zegt het maar: Vlietland, kijk uit

‘Vlietland waarschuwing. Zondagmiddag zaten we op een mooie steiger. We waren erheen gefietst. De steiger bevond zich tussen de A4 en een grasveld. Het was gezellig met bootjes. Hondeneigenaren legden aan en lieten hun hond uit, en lieten hun hond zwemmen. Ik ging ook zwemmen. Het water was heerlijk. Na de eerste zwemtocht zag ik wat sneetjes aan mijn voeten. De tweede keer kwam ik uit het water met een erg grote open wond bovenop mijn rechtervoet. De reddingsbrigade gebeld: 2 heren kwamen onmiddellijk. Ze verbonden mijn voet en sommeerden me direct naar de eerste hulp te gaan.

Naar huis gefietst, Antoniushove gebeld, stond meer dan 40 minuten in de wacht, zonder dat er werd opgenomen. Vriend heeft auto geregeld en we zijn naar HMC Westeinde gereden. Daar werd ik direct geholpen, het was urgent dus. Lichaamstemperatuur was 35,5. Die werd later op de avond veel hoger. 2 Hechtingen, tetanusinjectie. Gisteren, maandag, uit andere wondjes metaaldeeltjes verwijderd. Beide voeten. Vriend ook.

Laat dit een waarschuwing zijn! Kijk uit met zwemmen daar!!! https://vlietnieuws.nl/2021/07/20/watervervuiling-vlietland-door-gestorte-bagger/ ‘.

(Philippine Hohage)