Activiteiten
ADO Den Haag presenteert zaterdag de selectie

Bij ADO Den Haag wordt zaterdag 31 juli zal het seizoen 2021/2022 afgetrapt met de verkoop van de nieuwe kledinglijn in combinatie met een open training van de eerste selectie in het Cars Jeans Stadion. Tevens verzorgt Tijl Beckand de spelerspresentatie voorafgaand aan deze trainingsessie.

Tijdens deze middag, die van 12.00 uur tot 17.00 uur duurt, staan er diverse activiteiten op het programma. Zo is het mogelijk om in de Fanstore producten van de nieuwe kledinglijn van ADO Den Haag aan te schaffen en kan er vanaf 12.30 uur merchandise worden gekocht. Ook zijn er een hapje en een drankje.

Om 13.00 uur kan iedereen vervolgens een plekje op de tribune zoeken en zal Tijl Beckand de spelerspresentatie verzorgen. Hierna werkt de eerste selectie in het Cars Jeans Stadion onder leiding van hoofdtrainer Ruud Brood haar laatste training af richting het oefenduel van een dag later tegen Feyenoord.

Om aanwezig te zijn deze middag is geen test nodig. Wel dient iedere bezoeker anderhalve meter afstand van elkaar te houden. De toegang is gratis.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter