Activiteiten
Dit zijn de nieuwe ADO thuis- en uit-shirts

Dit zijn het nieuwe thuis en uit tenue van ADO Den Haag. De een noemt het anders, een ander verrassend, of  mooi, noem ook lelijk. Wie de shirts in het echt wil zien, of zelfs kopen, kan vanmiddag (zaterdag 31 juli) terecht in het stadion. Tijdens deze middag, die van 12.00 uur tot 17.00 uur duurt, staan er diverse activiteiten op het programma. Zo is het mogelijk om in de Fanstore producten van de nieuwe kledinglijn van ADO Den Haag aan te schaffen en kan er vanaf 12.30 uur merchandise worden gekocht. Ook zijn er een hapje en een drankje.

Om 13.00 uur kan iedereen vervolgens een plekje op de tribune zoeken en zal Tijl Beckand de spelerspresentatie verzorgen. Hierna werkt de eerste selectie in het Cars Jeans Stadion onder leiding van hoofdtrainer Ruud Brood haar laatste training af richting het oefenduel van een dag later tegen Feyenoord.

Om aanwezig te zijn deze middag is geen test nodig. Wel dient iedere bezoeker anderhalve meter afstand van elkaar te houden. De toegang is gratis.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter