Activiteiten
Theater Ludens start seizoen met cabaret

Theater Ludens start het nieuwe seizoen met cabaret. Vrijdag 10 en zaterdag 11 september  speelt  Jan Beuving  het programma  Restante. De aanvangstijd is  20.30 uur, toegangsprijs: €  18,50 . Kaarten reserveren en bestellen via www.theaterludens.nl 

,,Niets blijft”, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven. (Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten.) Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten.

 Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma, ’Rotatie’, werd genomineerd voor een ’Poelifinario’. De pers was superlatief: ‘Knappe grappen en puntgave liedjes’ (de Volkskrant), ‘Origineel, grappig en ontroerend’ (NRC) en de Theaterkrantschreef: ‘Een programma dat de perfectie benadert’.   Tekst en spel: Jan Beuving , muziek: Tom Dicke .

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter