Activiteiten
Lady Gaga ‘live’ in concert bij de Mall

Op donderdag 30 september vindt er op het parkeerterrein aan de Heuvelweg bij de Mall een ‘live’ stream-jazzconcert plaats van Lady Gaga ter gelegenheid van het uitkomen van haar nieuwe album Love for Sale dat ze samen met Tony Bennett opnam. Haar optreden start om 19.45 uur.

Er worden 500 mensen bij toegelaten: loyalty card members van de Mall en hun relaties. Het evenement loopt van 18.00 tot 20.30 uur en wordt afgesloten met een vuurwerk van één minuut.

Westfield, mede eigenaar van de Mall, brengt Lady Gaga in 21 winkelcentra in Europa en de VS. In Nederland exclusief in de Mall. De 500 bezoekers komen in een speciaal ingerichte fanzone. Er worden ook Lady Gaga-artikelen verkocht.

Voor het concert wordt op het parkeerterrein voor de ingang van de Mall een podium opgesteld. De 500 gasten zitten allemaal in een tent. Voor toegang moeten zij kunnen aantonen tegen corona te zijn gevaccineerd of een negatief testbewijs voor te leggen. De bezoekers worden vanaf 18.00 uur in groepen binnen gelaten; om het kwartier.

Medewerkers en relatie van URW (eigenaar van de Mall) kunnen het concert binnen in het winkelcentrum via beeldschermen volgen in O’Learys. Daar kunnen 1000 mensen in. Medewerkers van URW kunnen ook terecht in een leegstaande winkel (Jasmijn 15) om het geheel te volgen. Hier worden 70 mensen toegelaten.

Het grote publiek kan het live concert volgen via de app van Westfield. Daarvoor moet men zich wel registreren via live.westfield.com

De opbouw van het evenement start op zaterdag 25 september. De traditionele markt die op dinsdag op het parkeerterrein plaats vindt wordt verplaatst naar de hoek van Heuvelweg en Weigelia. Na het evenement duurt de afbouw tot maandag 4 oktober. Vooraf aan het concert vinden sound checks plaats maar nooit langer dan een half uur aan één stuk. Tijdens het concert zelf mag het geluid niet harder zijn dan 75 decibel.

Het deel van het parkeerterrein waar het concert plaats vindt wordt afgesloten. Er worden tien beveiligers met honden ingezet.

Vanwege mogelijke verkeers- en parkeeroverlast worden bij alle omliggende straten verkeersregelaars ingezet. Na afloop wordt er op zachte toon nog muziek gespeeld om zo een rustige aftocht van de bezoekers te garanderen.

Het geheel is aangekondigd als ‘live-stream muziekfestival opening Mall’. Het maakt deel uit van een meerdaags programma dat loopt tot en met 3 oktober. In deze periode verwacht URW extra veel bezoekers in het winkelcentrum.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter