Activiteiten
Halloween in het Huygenskwartier

Na het grote succes van voorgaande jaren, organiseert Huygenskwartier Voorburg op zaterdag 30 oktober de griezelige Halloween Shopping middag vanaf half twee. De winkels zijn open, griezelig versierd, dus durf je te gaan voor ‘trick or treat’?

Alle spoken, zombies en heksen verzamelen in het anders zo pittoreske Huygenskwartier. Kom ook verkleed en zoek de Halloween-figuren in de straat die snoep bij zich hebben. Je kunt je laten schminken en er is een heuse Halloween-speurtocht. Die is op te halen bij Museum Swaensteyn aan de Herenstraat 101 of in een van de Halloween-tentjes in de straat.

Ben jij een echte dare devil? Schrik je niet van zombies en spoken? Dan zien we je verkleed op zaterdag 30 oktober. En neem gerust je vader, moeder, opa of oma mee. Breng ook een bezoek aan de pop-up expositie en Halloween standjes van Museum Swaensteyn, ga op de foto en wees creatief met Halloween! Doe je engste pak aan en kom spoken in het Huygenskwartier. (foto Michel Groen)