Nieuws
ADO Den Haag-vrouwen hebben iets recht te zetten

Vrijdagavond 19.30 uur treden de ADO Den Haag vrouwen in de Pure Energie-eredivisie thuis in het Cars Jeansstation aan tegen PEC Zwolle. De dames van coach Sjaak Polak hebben iets recht te zetten want eerder in het seizoen werd in Zwolle een kansloze 3-0 nederlaag geslikt.

In de stand staan de thuisploeg en de bezoekers gelijk. Na veertien duels hebben zij beiden 17 punten. Het doelsaldo van de Haagse dames is plus 3, bij PEC -1. De afstand tot de top vier Ajax, Fc Twente, PSV en Feyenoord, is inmiddels minimaal 5 punten. En dat met nog twee duels te gaan in de reguliere competitie. Daarna wordt die gesplitst in een kampioenspoule en een poule voor de rest.

Na het thuisduel tegen PEC Zwolle moeten de ADO Den Haag vrouwen op 4 februari, ook weer thuis, nog aantreden tegen SC Heerenveen.

In deze competitie hebben de ADO Den Haag vrouwen het vooral verspeeld tegen ploegen die nu onder hen staan. Tegen de top vier werden prima resultaten bereikt: Ajax 2-1 verlies en 0-0; FC Twente 4-4 en 4-4; PSV 2-1 verlies en 1-0 winst; Feyenoord 1-1 en 1-1.

Het duel tegen PEC Zwolle is via een livestream te volgen https://www.adovrouwen.nl/livestream

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter