Nieuws
Nu ook coronavaccinatie in ziekenhuis Westeinde

Vanaf maandag 24 januari is op de vide in de centrale hal van ziekenhuis Westeinde Den Haag een vaccinatiepost van de GGD ingericht. Patiënten en bezoekers kunnen hier zonder afspraak een vaccinatie tegen het coronavirus halen of door GGD-medewerkers voorlichting krijgen over vaccinatie. De priklocatie is open op maandag van 09.30 tot 16.00 uur. De prikpost is speciaal gericht op ongevaccineerde patiënten die in het ziekenhuis komen en het advies krijgen van hun behandelend arts om zich te laten vaccineren. Bij GGD Haaglanden, aan de overkant van het ziekenhuis, kunnen patiënten op vrijdag tussen 10.00-16.00 uur zonder afspraak worden geprikt. Een medewerker van de GGD staat op vrijdag in een herkenbaar wit hesje klaar op het pleintje voor de ingang om de patiënten vanuit het ziekenhuis naar de GGD te begeleiden. (foto HMC)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter