Activiteiten
Lunchconcert en kindervoorstelling in Ludens

 Dit is de programmering van Theater Ludens  vanaf donderdag 17 februari  tot en met zondag 20 februari . Theater Ludens volgt de RIVM maatregelen. Uw QR code wordt gescand. Zie voor meer informatie de website.

Donderdag 17 februari:  Lunchconcert / Hydra Quartet. Aanvangstijd 12.30 uur . Toegangsprijs: €  8,50.  

Op het programma staan zowel kamermuziek klassiekers van Beethoven en Schumann als filmmuziek van Nino Rota en Ennio Morricone.   Het Hydra Quartet is een strijkkwartet dat opgericht is gedurende de lockdown periode. De leden kenden elkaar al van diverse orkest- en kamermuziekprojecten en hadden de droom een kwartet op te richten dat het ‘melancholische en gouden klankideaal’ uit de Hollywood periode van het begin van de 20e eeuw nastreeft. Het kwartet maakt eigen arrangementen, is altijd op zoek naar onbekende ‘schatten’ uit het kamermuziekrepertoire en speelt regelmatig programma’s samen met gastmusici. Daarnaast schuwt het niet om bewerkingen van jazz en wereldmuziek te spelen.

De leden zijn Eduardo Paredes Crespo en Ephraim Feves op viool, Mark Mulder op altviool en Giorgos Kotsiolis op cello.   Voor meer informatie en geluidsfragmenten van het kwartet neemt u een kijkje op www.hydraquartet.com.

Zaterdag 19 februari: Cabaret / Maartje en Kine /  Speelbeesten II   (UITVERKOCHT)

Zondag 20 februari :  Jeugdtheater/ Laros & de Jong beeldmakerij / Paniek in de wolkenfabriek. Aanvangstijd 14.00 uur . Toegangsprijs € 10,00 (familieticket mogelijk, zie website) .     

Wat wil jij worden? Een uitvinder? Een weervrouw of weerman? Een piloot? Detective? Wereldverbeteraar? Dapper? Irene is het allemaal in ‘Paniek in de Wolkenfabriek’.     Het is de start vaneen nieuwe werkdag in de wolkenfabriek. Een dag als alle andere dagen; geen vuiltje aan de lucht. Even de weersvoorspelling uitvoeren. Alles gaat precies goed totdat… Gerrit, het superbrein en bedieningspaneel van de wolkenfabriek gestolen wordt! En dan gaat het mis. Heel erg mis!

In India wordt het plotseling veel te droog, in Kiribati weer veel te nat en op de Noordpool smelt het laatste ijs. Het weer is op hol geslagen! Er is dus haast geboden om Gerrit terug te vinden voordat er nog veel meer misgaat. Speurend naar sporen reist Irene de wereld over in haar zelfgebouwde vliegtuig.   Waar is Gerrit nu? En wie heeft Gerrit gestolen? En vooral: waarom?    Het antwoord op dit alles brengt Irene en haar opgeduikelde clubje niet alledaagse vrienden op het spoor van de dader.  Er volgt een spannende en verrassende ontknoping…     Want het weer is gratis en voor niets komt de zon op, of toch niet?

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter