Activiteiten
Modeshow in het Huygenskwartier

Flaneren, kijken en bekeken worden in smaakvolle outfits. Het zijn de ingrediënten voor de Modeshow Huygenskwartier die de boetieks op zaterdag 26 maart gezamenlijk organiseren. Het wordt een hele bijzondere modeshow, een Fashion On-Tour. De toegang is gratis.

Een DJ bus is de echte eye-cather van de dag. De bus met professionele modellen maakt een aantal stops bij de bijna 25 deelnemende winkels in Huygenskwartier Voorburg. De modellen showen de nieuwe voorjaars- en zomermode. En voor Just Kidding Baby-& Kidswear showen een aantal lieve, stoere kinderen de mode. Tijdens de Modeshow Huygenskwartier presenteren de winkels de actuele trends. Natuurlijk is er ook wat lekkers te eten en drinken van de omliggende restaurants, cafés en vers-speciaalzaken.

Deelnemende shops zijn: Pervinca,de 2de Verleiding, Diciassette, NOI conceptstore, Beriozka, Just Kidding Baby-& Kidswear, Only for Men, Bij bri, Sylvana Senff, Undici, Wonen by Liset, Blinklingerie, Juul & co, Miss Tique, Babs the Label, Undine lederwaren, PR8T1G, Christelle Mode, The Ritzz, Joy’nae, Choices damesmode, Isla Ibiza Bonita en Bizar Leuk. (foto Hilbert Krane)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter