Nieuws
Groentip: Het is weer wipseizoen bij Stadsbeheer
Tijd voor een nieuwe Groentip van Stadsbeheer: ‘Het is weer wipseizoen bij Stadsbeheer. Wij zijn al begonnen, nu jullie nog. Op de foto is te zien dat Stadsbeheer tegels heeft gewipt in de Nicolaas Beetslaan in Voorburg. We hebben in plaats van tegels vaste planten gepoot. Deze planten zijn goed voor onze inheemse insecten. De insecten halen hier nectar en stuifmeel op. Dit jaar hebben we verschillende tegelwip-acties op ons programma staan. Hoe mooi zou het zijn wanneer jullie in je eigen tuin ook aan de slag gaan. Tegel eruit en plantje erin. Onze grote ‘hamster super’ is gestart met de actie bloementuintjes. Een aantal van de soorten die zij aanbieden zijn zelfs inheems. Wij van Stadsbeheer zijn blij met deze actie want hoe groener en hoe meer biodiversiteit hoe beter het is. Niet alleen voor de natuur maar ook voor ons. Klik de onder staande link aan om te zien wat u zelf kunt betekenen voor de natuur in de stad https://bit.ly/3ug1MT6 IVN heeft goede tips om je bloementuintje een succes te laten https://bit.ly/38n8mP1 Plantje op de afbeelding is Smeerwortel’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com