Activiteiten
Nieuwe voorstelling van Theatergroep Voorburg

Theatergroep Voorburg komt met een nieuwe voorstelling: ‘Abseilen’, een tragi-komedie van Arie de Rooij.

Gezellig op vakantie met je vriendinnen naar de Ardennen. Om echt eens even volledige aandacht voor elkaar te hebben worden de telefoons thuisgelaten. Er zal toch niets zijn om over naar huis te bellen. En abseilen zijn ze sowieso niet van plan. Vijf vrouwen nemen het ervan in een huisje met wijn, Ardennerham, Ardennerworst en een prachtig uitzicht. Alleen de eiersalade ontbreekt nog. Een weekje zonder mannen moet wel lukken, toch?

Herkenbare situaties worden gespeeld met humor tegen een achtergrond van verdriet, gemis, jaloezie en je eigen angsten durven overwinnen. Spelers: Wietske Storm, Tiny Angevaare, Marja van Dam, Isabel Fortunato, Mark van Dam, Ricardo Morawek, Raymond Roodbol en Danielle de Haas. Regie: Peter Zwaard

Voorstellingen op 19, 22, 27, 28 mei en 3, 4, 12 juni 2022, allen in het Amco Theater, Burg. Feithplein Voorburg. Alle voorstellingen beginnen om 20.15 uur, behalve op de zondagen 22 mei en 12 juni. Dan is de aanvangstijd 14.15 uur. Reserveren via www.theatergroepvoorburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com