Nieuws
Huygenskwartier vindt reclamecampagne maar niks

Ze vinden het maar niks, de nieuwe gemeentelijke reclame campagne voor het Huygenskwartier in Voorburg. Dat hebben boze ondernemers laten weten aan de zelfbenoemde wijkvertegenwoordiger Ap de Heus. Ap meldt: ,,De winkeliers  werden verrast op een verrassingspakket met aanplakbiljetten en kaarten. De winkeliers weten er niet veel raad mee. Een aantal ondernemers vertelde  dat ze die niet gaan ophangen. Men vindt het ook zonde van het geld. De winkeliers  zouden veel meer opties willen zien, zoals de vrijdagse markt weer terug in de Van Schagenstraat, meer kraampjes in de Herenstraat of een braderie, daar hebben ze meer aan. Of een Italiaanse week, Amerikaanse week, Engelse week. Zoiets van alle landen, zodat de mensen echt verrast worden.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter